Servicii

#Website #logo #prezentări #foto #video #SEO #SMM

WEBHELP.MD

Servicii Web & Grafic Design

Oferim o gamă largă de servicii  (creare site-uri la comandă, promovare online, prezentări digitale, logo-uri personalizate, optimizare SEO, Social Media Marketing, spoturi publicitare, etc.)

Creare & promovare Site

Realizăm site-uri web de orice complexitate şi pentru orice nișă de piață. Vă propunem soluții de marketing online bazate pe: SEO ( optimizare site-uri web ), reclama plătită prin Google și alte canale sociale, email marketing, promovore prin canale video, etc.

Prezentări & spoturi video

Crearea și promovarea serviciilor sau a produselor prin intermediul unei prezentări digitale sau a unui spot video, duc la un număr crescut de vizualizări și sporește la creșterea potențialilor clienți.

Realizare Logo & Bannere

Prin creare de logo vă identificați cu firma dumneavoastră , cu produsul sau serviciile pe care le comercializați. Realizăm machete grafice pentru tipar offset sau digital, pentru: pliante, flyere, reviste, brosuri, cataloage, cărți de vizită, ambalaje ...etc.

Găzduire & Mentenanță

Din dorința de a oferi servicii web complete, am dezvoltat pachete de webhosting special adaptate cerințelor și necesităților clienților noștri.

Copywriting & SMM

Serviciile de copywriting oferite de WebHelp sunt formate din cuvinte bine alese care va promoveaza afacerea și care stau la baza diferențierii firmei dumneavoastră față de concurenți.

Prelucrare Foto & Video

Oferim o imagine profesională afacerii dumneavoastră prin intermediul unor materiale grafice inedite!

WEBHELP.MD

Publicitate Online

O campanie eficientă de promovare presupune parcurgerea mai multor metode de publicitate, printre care analizarea, identificarea si optimizarea elementelor On Page, Off Page, cât și alte instrumente eficiente precum mass-media.

SEM & SEO

Procesul de optimizare SEO începe on site! Te ajutăm cu optimizarea SEO de la zero sau cu auditul și reglementarea problemelor site-ului sau magazinului tău!

Mass Media

Caracteristica principală a publicității în mass-media este acoperirea unei auditorii largi prin plasarea de banere și scriere de articole tematice pe portalul potrivit.

WebHelp - Agentie de webdesign moldova
WebHelp - Agentie de webdesign moldova

WEBHELP.MD

Întrebări frecvente privind proiectarea site-ului web

Prețul elaborării unui web site se determină de baza cerințelor față de acesta și a volumului de lucru necesar. Plata pentru site se efectuează în două etape. Prețurile orientative le puteți găsi aici.

Termenul de elaborare depinde de volumul și de complexitatea lucrărilor și poate să fie de la 15 la 60 de zile lucrătoare.

Găzduirea (hosting) – înseamnă plasarea site-ului în rețeaua Internet. Nume de domeniu prezintă numele site-ului în Internet, fără el site-ul ar fi imposibil de accesat din rețea.

În SEO se lucrează cu conținutul unui site și cu modul în care este perceput acesta atât de către utilizator, cât și de motoarele de căutare, precum Google.